Schilderij kopen
schilderij kopen

Thuiswerken? Tijd Voor Kunst Aan De Muur

Thuiswerken met kunst aan de muur

We werken allemaal meer thuis, en zullen dit hoogstwaarschijnlijk in de toekomst blijven doen. De inrichting van een fijne werkplek is dus des te belangrijker geworden. Een goede bureaustoel en tafel is hierbij natuurlijk van belang, maar heb je ook gedacht wat thuiswerken met kunst voor jou kan betekenen? Kunst kan namelijk een waardevolle aanvulling zijn op de werkkamer.

Mooie kunst op je thuiskantoor is niet alleen fijn om naar te kijken, het brengt ook andere voordelen met zich mee. Lees hieronder over enkele voordelen van kunst in de werkkamer. Plus wat inspiratie uit de collectie van Ronald Hunter!

Een schilderij geeft diepte aan de werkkamer

De meesten van ons hebben niet de luxe van een grote werkkamer. We zitten vaak in een kleinere ruimte die, hoewel intiem, vaak niet zo spannend  ingericht is. Een schilderij is een eenvoudige maar effectieve manier om meer kleur en diepte aan de ruimte te geven. En dit zonder dat er ook maar iets verbouwd hoeft te worden! Het geeft niet alleen direct meer elan aan de ruimte, maar het is ook meteen een mooie achtergrond tijdens online meetings.

(Abstracte) kunst verruimt je geest

Zeker abstracte kunst past goed in een werkomgeving, omdat het op eindeloos veel manieren geïnterpreteerd kan worden. Je zit dus niet vast aan een beeld of idee van de kunstenaar, zoals bij figuratieve kunst. Juist vanwege de abstractie ben je geheel vrij in de interpretatie. Je kunt je intuïtieve geest als het ware de vrije loop laten door naar het werk te kijken, wat voor denkprocessen goed werkt.

Kunst gaat een leven lang mee

Tot slot, mooie kunst is tijdloos. Het is niet alleen geschikt voor je huidige werkkamer, maar ook voor toekomstige. Waar een bureaustoel verslijt en apparatuur verouderd, gaat een schilderij een leven lang mee. Een betere investering in je thuiswerk interieur kunnen we niet bedenken.

Thuiswerken met kunst van Ronald Hunter

De warme kleuren van Ronalds abstracte schilderijen zijn perfect om een fijne sfeer te brengen, en uitermate geschikt voor een werkruimte. Zijn schilderijen zijn direct in de webshop te bestellen, of vraag een schilderij op maat aan. Of, bezoek zijn galerie in Rotterdam (een afspraak maken is wenselijk).

En wil je op de hoogte blijven van nieuw werk, volg hem op Instagram!

Schilderij Kopen

Roxier kunst galerie

schschilderijkopen logo

Winkelwagen

×