Schilderij kopen

Betaalbare kunst kopen bij een kunst galerie

Mooie én betaalbare kunst, waar vind je dat? Ben je op zoek naar betaalbare kunst en schilderijen van hoge kwaliteit?

Ben je op zoek naar betaalbare kunst en schilderijen van hoge kwaliteit? Kunst kopen is heerlijk, maar kan ook een behoorlijke uitdaging zijn. Er is maar beperkte ruimte aan de muur om te vullen. Bovendien wil je er zeker van zijn dat wat je kiest, je mooi blijft vinden voor lange tijd.

Kunst galerie Roxier

Als je het ons vraagt, dan zou je bij kunst kopen alleen je hart moeten volgen, maar wij weten ook dat het budget een belangrijk punt is. Daarom vind je bij kunstgalerie roxier veel originele, maar vooral ook betaalbare schilderijen van o.a Ronald Hunter en ROCO.studio. Door een brede collectie stijlen en diverse kleuren palets zul je bij roxier zeker iets vinden dat past bij jou smaak en interieur stijl.

Betaalbare kunst kopen schilderijen galerie

Ronald Hunter

Ronald Hunter gebruikt alleen materialen van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat zijn klanten lang van de schilderijen kunnen genieten. En het beste van alles, Ronald is een groot voorstander van betaalbare kunst, waardoor het voor een breed publiek mogelijk is om originele kunst te bezitten. Zo kun je al een acryl schilderij op papier bezitten vanaf 129 euro.

Dus, laat je vooral geïnspireerd worden door zijn collectie, en ben minder bezig met het prijskaartje.

ROCO.studio

ROCO heeft een duidelijke stijl waarin vaak krachtige en zelfverzekerde vrouwen de hoofdrol spelen. Met hoge contrasten, vele lagen en verschillende technieken maakt ROCO portretten die opvallen. Een ander terugkerend thema van ROCO Studio is typografie in al zijn vormen en maten. Letters vormen de basis voor een grafische en uitgebalanceerde compositie vol kleur.

Of ROCO gaat voor een combinatie hiervan. Zo ontstaan er uitgesproken series die de populaire cultuur onderzoeken en eer betonen aan enkele van de grootste iconen. Zo zie je duidelijk verwijzingen naar het ‘Meisje met de parel’, Roy Lichtenstein en de Delfts blauwe bloemen.

Roxier kunstgalerie

Roxier is een no-nonsens galerie in Rotterdam, ze verkopen origineel werk voor een eerlijke prijs. Transparantie staat hierbij voorop: Een groot deel van de collectie wordt in de eigen studio gemaakt, door kunstenaars zoals Ronald Hunter en ROCO. Neem gerust contact op voor vragen of advies en je bent uiteraard ook altijd van harte welkom in de galerie.

Betaalbare kunst kopen schilderijen galerie

En volg Roxier vooral op Instagram!

Schilderij Kopen

Roxier kunst galerie

schschilderijkopen logo

Winkelwagen

×