Schilderij kopen
kunst cadeau

Geef kunst cadeau deze feestdagen

Verras je geliefde dit jaar met een origineel kunst cadeau. Speciaal voor de feestdagen hebben we prachtige riso prints gemaakt van de succesvolle kunstserie ‘Biting Lip’, gemaakt door ROCO Studio.

Verras je geliefde met een origineel kunst cadeau. En het hoeft niet eens de hoofdprijs te kosten: speciaal voor de feestdagen hebben we prachtige Riso-prints gemaakt van de succesvolle kunstserie ‘Biting Lip’ van ROCO Studio.

De riso prints zijn gedrukt op hoogwaardig papier in A2 formaat (42×59,4 cm). De serie is uitgevoerd in 2 pastel tinten: oranje en roze. Deze prachtige prints zijn 40 EUR (exclusief lijst).

kunst cadeau
Riso print ‘Biting Lip’ in pastel rose

Een origineel kunst cadeau binnen een paar dagen in huis

Een origineel kunst cadeau, wat op zichzelf al mooi zal staan, maar ook als onderdeel van een kunst (of foto) muur. De afbeeldingen laten zien hoe deze print eruit ziet in een zwart aluminium frame. Deze kun je er in onze shop nog aan toevoegen als je wilt.

Na bestelling wordt de print binnen 1 werkdag in een stevige buis opgestuurd. Je hebt hem binnen een paar dagen al in huis!

kunst cadeau
Riso print ‘Biting Lip’ in pastel oranje

Wat is riso?

Het ambachtelijke drukproces, ontstaan in jaren ’80, is een combinatie van fotokopiĆ«ren en zeefdrukken. Voor het maken van riso afdrukken wordt een Risograph machine gebruikt, een soort stencil-duplicator. Aan deze machine dankt de druktechniek dan ook zijn naam.

kunst cadeau

Schilderij Kopen

Roxier kunst galerie

schschilderijkopen logo

Roxier kunst galerie

schschilderijkopen logo

Winkelwagen

×